6П8(075)
Про


   
    Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закладів, за напрямом підготовки "Харчова технологія та інженерія" / За ред. І.Ф. Малежика. - К. : НУХТ, 2003. - 400 с. - ISBN 966-612-023-2 : 24.00 грн., 35.00 грн грн., 24.00 грн. грн., 24.00 грн грн.
УДК
ББК 36.81я73
РУБ 6П8(075)
Рубрики: Процеси харчових виробництв


Доп.точки доступа:
Малежик, І.Ф. \ред.\
Экземпляры всего: 96
НФ (8), ЧЗ-4 (2), Ф-4 (85), Ф-11 (1)
Свободны: НФ (8), ЧЗ-4 (2), Ф-4 (82), Ф-11 (1)

6П8(075)
Про


   
    Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : лабораторний практикум / І.Ф. Малежик, П.С. Циганков, П.М. Немирович та ін.; За ред. І.Ф. Малежика ; Національний університет харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 224 с. - ISBN 966-612-055-0 : 24.00 грн.
УДК
ББК 36.81я73
РУБ 6П8(075)
Рубрики: Процеси харчових виробництв


Доп.точки доступа:
Малежик, І.Ф.; Циганков, П.С.; Немирович, П.М.; Малежик, І.Ф. \ред.\; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 42
ЧЗ-4 (2), Ф-4 (40)
Свободны: ЧЗ-4 (2), Ф-4 (40)

6П8(075)
Про


   
    Процеси і апарати харчових виробництв. Приклади і задачі [Текст] : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія" / Національний університет харчових технологій ; За ред. Малежика І.Ф. - К. : НУХТ, 2015. - 386 с. - ISBN 978-966-612-174-8 : 131.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(075)
Рубрики: Процеси харчових виробництв


Доп.точки доступа:
Малежик І.Ф. \ред.\; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 19
НФ (2), Ф-4 (15), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (14), ЧЗ-4 (2)

6П8(075)
Сух


    Сухенко, Юрій Григорович.
    Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навчальний посібник / Ю. Г. Сухенко, М. М. Жеплінська, М. М. Муштрук ; ред. Ю. Г. Сухенко ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : Фірма "Інкос", 2018. - 244 с. - ISBN 978-617-598-124-5 : 80.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(075)
Рубрики: Процеси харчових виробництв


Доп.точки доступа:
Жеплінська, Марія Михайлівна; Муштрук, Михайло Михайлович; Сухенко, Ю.Г. \ред.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), ЧЗ-4 (2), Ф-11 (2)
Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (2), Ф-11 (2)