Под Подпрятов, Григорій Іванович. Технологія виробництва борошна, крупи та олії [Текст] : навч. посібник для студ. спец. "Агрономія" вузів ІІІ-ІV рівнів акред. / Г.І. Подпрятов, Л.Ф. Скалецька. - К. : НАУ, 2000. - 202 с. - 5.00 грн., 5.00 грн. грн., 4.20 грн. грн.
Рубрики: Харчова і переробна промисловість Доп.точки доступа: Скалецька, Любов Федорівна Экземпляры всего: 61 НФ (12), Ф-10 (24), УФ (2), ЧЗ-4 (5), Ф-11 (3), Ф-4 (15) Свободны: НФ (12), Ф-10 (24), УФ (2), ЧЗ-4 (5), Ф-11 (3), Ф-4 (14) |
Под Подпрятов, Григорій Іванович. Технологія обробки, переробки зерна та виготовлення хлібо-пекарської продукції [Текст] : навчальний посібник для студ. вузів I-IV рівнів акред., агробіологічних та економічних спец. / Г.І. Подпрятов. - К. : НАУ, 2000. - 126 с. - 6.04 грн., 5.00 грн. грн., 6.04 грн. грн.
Рубрики: Харчова і переробна промисловість Экземпляры всего: 54 НФ (6), Ф-11 (1), Ф-10 (22), УФ (2), ЧЗ-4 (5), Ф-4 (18) Свободны: НФ (6), Ф-11 (1), Ф-10 (22), УФ (2), ЧЗ-4 (5), Ф-4 (18) |
Бог Богомолов, О. В. Курсове та дипломне проектування обладнання переробних і харчових підприємств [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закладів / О.В. Богомолов, П.В. Гурський, В.П. Богомолова. - Харків : Еспада, 2005. - 432 с. - ISBN 5-7763-1289-2. - ISBN 966-7870-78-2 : 25.00 грн. Рубрики: Харчова і переробна промисловість Доп.точки доступа: Гурський, П.В.; Богомолова, В.П. Экземпляры всего: 25 НФ (2), ЧЗ-4 (5), Ф-11 (2), К. 80 (16) Свободны: НФ (2), ЧЗ-4 (5), Ф-11 (2), К. 80 (16) |
Исп Использование вторичных сырьевых ресурсов в отраслях АПК [Текст] : научное издание / сост. И. И. Глотов. - М. : Россельхозиздат, 1987. - 111 с. - (РСФСР. Продовольственная программа ). - 0.25 руб.
Рубрики: Харчова і переробна промисловість Доп.точки доступа: Глотов, И.И. \сост.\ Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Куч Кучеренко, Николай Егорович. Практикум по технологии хранения и переработки сельскохозяйственных продуктов [Текст] : учебное пособие для иностранных студентов высших учебных заведений по агрономическим специальностям / Н. Е. Кучеренко. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : [б. и.], 1991. - 140 с. - 0.95 руб.
Рубрики: Харчова і переробна промисловість Экземпляры всего: 2 НФ (2) Свободны: НФ (2) |
Щер Щербаков, Владимир Григорьевич. Химия и биохимия переработки масличных семян [Текст] : научное издание / В. Г. Щербаков. - М. : Пищевая пром-ть, 1977. - 168 с. : табл. - 1.90 руб.
Рубрики: Харчова і переробна промисловість Экземпляры всего: 3 НФ (3) Свободны: НФ (3) |
Рес Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах [Текст] : підручник / Ю. Г. Сухенко [та ін.] ; За ред. О. О. Серьогіна ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : ЦП "Компринт", 2016. - 338 с. - ISBN 978-966-929-193-6 : 95.00 грн.
Рубрики: Харчова і переробна промисловість Доп.точки доступа: Сухенко, Ю.Г.; Серьогін, О.О.; Сухенко, В.Ю.; Рябоконь, Н.В.; Серьогіна, О.О. \ред.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 5 НФ (1), Ф-11 (2), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (1), Ф-11 (2), ЧЗ-4 (2) |
Опт Оптимізація виробничих процесів [Текст] : навчальний посібник / Ю. Г. Сухенко [та ін.] ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : Фірма "Інкос", 2019. - 259 с. - ISBN 978-617-598-134-4 : 50.00 грн.
Рубрики: Харчова і переробна промисловість Доп.точки доступа: Сухенко, Юрій Григорович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко, Ірина Володимирівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 5 НФ (1), Ф-4 (4) Свободны: НФ (1), Ф-4 (4) |