Ков Коваль, О. А. Технологія забою та первинної переробки тварин [Текст] / О.А. Коваль. - К. : Основа, 2002. - 144 с. - ISBN 966-7233-87-1 : 5.00 грн.
Рубрики: М'ясна промисловість Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Гон Гончаров, Георгій Іванович. Технологія первинної переробки худоби і продуктів забою [Текст] : навчальний посібник для студ. вузів за спец. "Технологія хберігання, консервування та переробки м`яса" / Г.І. Гончаров. - К. : НУХТ, 2003. - 160 с. - ISBN 966-612-018-6 : 85.00 грн.
Рубрики: Технологія первинної переробки худоби Экземпляры всего: 48 ЧЗ-4 (2), Ф-4 (46) Свободны: ЧЗ-4 (2), Ф-4 (46) |
Жит Житенко, Пётр Васильевич. Организация убоя сельскохозяйственных животных [Текст] : научное издание / П. В. Житенко, Л. И. Устименко, В. М. Репин. - М. : Россельхозиздат, 1980. - 191 с. - 0.45 руб.
Рубрики: забій Доп.точки доступа: Устименко, Л.И.; Репин, В.М. Экземпляры всего: 4 НФ (4) Свободны: НФ (4) |
Гри Грицай , Наталья Петровна. Убой скота и разделка туш [Текст] : учебник для ПТУ / Н. П. Грицай , Е. В. Грицай. - Изд. 2-е., перераб. и доп. - М. : Пищевая пром-ть, 1975. - 191 с. - 0.29 руб.
Рубрики: забій Доп.точки доступа: Грицай, Е.В. Экземпляры всего: 4 НФ (4) Свободны: НФ (4) |