6П8.3(075)
Дор


    Дорохович, Антонелла Миколаївна.
    Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : підручник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", ОКР "Спеціаліст" і "Магістр" спеціальності 7.(8.)05170103 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" всіх форм навчання вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, Т. В. Зінченко ; Національний університет харчових технологій. - К. : Фірма "Інкос", 2016. - 392 с. - ISBN 978-617-598-105-4 : 160.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.3(075)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Дорохович, Вікторія Віталіївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 5
НФ (1), Ф-4 (4)
Свободны: НФ (1), Ф-4 (4)

6П8(075)
Опт


   
    Оптимізація виробничих процесів [Текст] : навчальний посібник / Ю. Г. Сухенко [та ін.] ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : Фірма "Інкос", 2019. - 259 с. - ISBN 978-617-598-134-4 : 50.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(075)
Рубрики: Харчова і переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко, Юрій Григорович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко, Ірина Володимирівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), Ф-4 (4)
Свободны: НФ (1), Ф-4 (4)