Под Подпрятов, Григорій Іванович. Технологія виробництва борошна, крупи та олії [Текст] : навч. посібник для студ. спец. "Агрономія" вузів ІІІ-ІV рівнів акред. / Г.І. Подпрятов, Л.Ф. Скалецька. - К. : НАУ, 2000. - 202 с. - 5.00 грн., 5.00 грн. грн., 4.20 грн. грн.
Рубрики: Харчова і переробна промисловість Доп.точки доступа: Скалецька, Любов Федорівна Экземпляры всего: 61 НФ (12), Ф-10 (24), УФ (2), ЧЗ-4 (5), Ф-11 (3), Ф-4 (15) Свободны: НФ (12), Ф-10 (24), УФ (2), ЧЗ-4 (5), Ф-11 (3), Ф-4 (14) |