6П8.1(075)
Под


    Подпрятов, Григорій Іванович.
    Технологія виробництва борошна, крупи та олії [Текст] : навч. посібник для студ. спец. "Агрономія" вузів ІІІ-ІV рівнів акред. / Г.І. Подпрятов, Л.Ф. Скалецька. - К. : НАУ, 2000. - 202 с. - 5.00 грн., 5.00 грн. грн., 4.20 грн. грн.
УДК
РУБ 6П8.1(075)
Рубрики: Харчова і переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Скалецька, Любов Федорівна
Экземпляры всего: 61
НФ (12), Ф-10 (24), УФ (2), ЧЗ-4 (5), Ф-11 (3), Ф-4 (15)
Свободны: НФ (12), Ф-10 (24), УФ (2), ЧЗ-4 (5), Ф-11 (3), Ф-4 (14)