6П8.6
Жеп


    Жеплінська, Марія Михайлівна.
    Інноваційні ресурсоощадні технології переробки топінамбуру [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська, В. В. Шутюк, Ю. Г. Сухенко. - К. : ЦП "Компринт", 2017. - 336 с. - ISBN 978-966-929-441-8 : 100.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Шутюк, Віталій Володимирович; Сухенко, Юрій Григорович
Экземпляры всего: 5
НФ (2), ЧЗ-4 (3)
Свободны: НФ (2), ЧЗ-4 (3)

6П8.6
Жеп


    Жеплінська, Марія Михайлівна.
    Інтенсифікація процесу сушіння овочів [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська. - К. : ЦП "Компринт", 2017. - 163 с. - ISBN 978-966-928-480-8 : 70.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів

Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)

6.08(075)
Над


   
    Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва [Текст] : підручник / Ю. Г. Сухенко [та ін.] ; за ред. Ю. Г. Сухенка ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : Фірма "Інкос", 2018. - 484 с. - ISBN 978-617-598-123-8 : 150.00 грн.
УДК
РУБ 6.08(075)
Рубрики: Надійність машин


Доп.точки доступа:
Сухенко, Юрій Григорович; Паламарчук, Ігор Павлович; Сивак, Роман Іванович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Сухенко, Ю.Г. \ред.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), Ф-4 (2), Ф-11 (2)
Свободны: НФ (1), Ф-4 (2), Ф-11 (2)

6П8(075)
Сух


    Сухенко, Юрій Григорович.
    Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навчальний посібник / Ю. Г. Сухенко, М. М. Жеплінська, М. М. Муштрук ; ред. Ю. Г. Сухенко ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : Фірма "Інкос", 2018. - 244 с. - ISBN 978-617-598-124-5 : 80.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(075)
Рубрики: Процеси харчових виробництв


Доп.точки доступа:
Жеплінська, Марія Михайлівна; Муштрук, Михайло Михайлович; Сухенко, Ю.Г. \ред.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), ЧЗ-4 (2), Ф-11 (2)
Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (2), Ф-11 (2)

615.31
Жеп


    Жеплінська, Марія Михайлівна.
    Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська, Ю. Г. Сухенко, Н. М. Слободянюк. - К. : ІНКОС, 2019. - 319 с. - ISBN 978-617-598-133-7 : 70.00 грн.
УДК
РУБ 615.31
Рубрики: Лікувальне харчування


Доп.точки доступа:
Сухенко, Юрій Григорович; Слободянюк, Наталія Михайлівна
Экземпляры всего: 5
НФ (5)
Свободны: НФ (5)

6П8(075)
Опт


   
    Оптимізація виробничих процесів [Текст] : навчальний посібник / Ю. Г. Сухенко [та ін.] ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : Фірма "Інкос", 2019. - 259 с. - ISBN 978-617-598-134-4 : 50.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(075)
Рубрики: Харчова і переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко, Юрій Григорович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко, Ірина Володимирівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), Ф-4 (4)
Свободны: НФ (1), Ф-4 (4)

6.08(075)
Над


   
    Надійність обладнання харчової галузі [Текст] : навчальний посібник / Ю. Г. Сухенко [та ін.] ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : ЦП "Компринт", 2019. - 370 с. - ISBN 978-966-929-840-6 : 70.00 грн.
УДК
РУБ 6.08(075)
Рубрики: Надійність машин


Доп.точки доступа:
Сухенко, Юрій Григорович; Паламарчук, Ігор Павлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Муштрук, Михайло Михайлович; Журавель, Дмитро Павлович; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
Ф-4 (4), НФ (1)
Свободны: Ф-4 (4), НФ (1)

6П8.6
Сух


    Сухенко, Юрій Григорович.
    Технології харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / Ю. Г. Сухенко, М. М. Жеплінська, Н. М. Слободянюк. - К. : ФОП Ямчинський О.В., 2020. - 300 с. - ISBN 978-617-7890-87-3 : 80.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.6
Рубрики: Харчова промисловість--консервування


Доп.точки доступа:
Жеплінська, Марія Михайлівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна
Экземпляры всего: 5
НФ (2), Ф-4 (3)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (3)

6П8(083)
Жеп


    Жеплінська, Марія Михайлівна.
    Теплофізичні властивості харчових продуктів [Текст] : довідник / М. М. Жеплінська, В. П. Василів. - К. : ФОП Ямчинський О.В., 2021. - 206 с. - ISBN 978-617-7986-70-5 : 140.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(083)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Василів, Володимир Павлович
Экземпляры всего: 5
НФ (1), Ф-4 (4)
Свободны: НФ (1), Ф-4 (4)