Ков Коваль, О. А. Технологія забою та первинної переробки тварин [Текст] / О.А. Коваль. - К. : Основа, 2002. - 144 с. - ISBN 966-7233-87-1 : 5.00 грн.
Рубрики: М'ясна промисловість Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Ков Коваль, О. А. Технологія обробки субпродуктів [Текст] / О.А. Коваль. - К. : Основа, 2002. - 76 с. - ISBN 966-7233-88-Х : 3.00 грн.
Рубрики: Продукція тваринництва--М'ясо--Ветсанекспертиза Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Мет Методичний посібник для виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія переробки продукції тваринництва" частина "Технологія м'яса та м'ясопродуктів" [Текст] : для студ. заочної форми навч. за напрямком підготовки "Зооінженерія" спец. 8.130.201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: О.А. Коваль. - К. : [б. и.], 2005. - 78 с. - 2.80 грн.
Рубрики: Технологія м'яса Доп.точки доступа: Коваль, О.А. \сост.\; Національний аграрний університет (К.) Экземпляры всего: 9 НФ (7), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (7), ЧЗ-4 (2) |
М'яс М'ясні генотипи свиней південного регіону України [Текст] : монографія / В. С. Топіха [та ін.]. - Миколаїв : МДАУ, 2008. - 351 с. - 21.00 грн.
Рубрики: Розведення свиней Породи свиней Доп.точки доступа: Топіха, В.С.; Трибрат, Р.О.; Луговий, С.І.; Коваль, О.А.; Лихач, В.Я.; Волков, В.А. Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |