637.2
Ков


    Коваль, О. А.
    Технологія забою та первинної переробки тварин [Текст] / О.А. Коваль. - К. : Основа, 2002. - 144 с. - ISBN 966-7233-87-1 : 5.00 грн.
УДК
РУБ 637.2
Рубрики: М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

637.2
Ков


    Коваль, О. А.
    Технологія обробки субпродуктів [Текст] / О.А. Коваль. - К. : Основа, 2002. - 76 с. - ISBN 966-7233-88-Х : 3.00 грн.
УДК
РУБ 637.2
Рубрики: Продукція тваринництва--М'ясо--Ветсанекспертиза

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.74(07)
Мет


   
    Методичний посібник для виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія переробки продукції тваринництва" частина "Технологія м'яса та м'ясопродуктів" [Текст] : для студ. заочної форми навч. за напрямком підготовки "Зооінженерія" спец. 8.130.201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: О.А. Коваль. - К. : [б. и.], 2005. - 78 с. - 2.80 грн.
УДК
РУБ 6П8.74(07)
Рубрики: Технологія м'яса


Доп.точки доступа:
Коваль, О.А. \сост.\; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 9
НФ (7), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (7), ЧЗ-4 (2)

636.4.03
М'яс


   
    М'ясні генотипи свиней південного регіону України [Текст] : монографія / В. С. Топіха [та ін.]. - Миколаїв : МДАУ, 2008. - 351 с. - 21.00 грн.
УДК
РУБ 636.4.03
Рубрики: Розведення свиней
   Породи свиней



Доп.точки доступа:
Топіха, В.С.; Трибрат, Р.О.; Луговий, С.І.; Коваль, О.А.; Лихач, В.Я.; Волков, В.А.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)