Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=екстракти<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
05
М'яс


    Кватирка, О.
    Дріжджові екстракти для створення гармонійного смаку м'ясних продуктів [Текст] / О. Кватирка // World Meat Technologies : М'ясні технології світу. - 2011. - №3. - С. 36-38
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

2.
06
Нац


    Проценко, Л. В.
    Зернові екстракти-альтернативні замінники солоду у пивоварінні [Текст] / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, А. В. Бобер // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 226-230
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Венгер, О.О.; Бобер, А.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Використання плодів аличі для приготування різних продуктів перобки [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 228-232. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво
Кл.слова (ненормированные):
соус -- повидло -- компоти -- екстракти
Аннотация: Представлено результати вивчення придатності плодів аличі повного та технічного ступеня стиглості сортів Пурпурова та Оленка для консервування.


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л. М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Найти похожие

4.
05
Pla


    Терещенко, Н. Ю.
    Визначення залишків пестицидів хроматографічними методами для безпечності харчової продукції [Текст] : библиография / Н. Ю. Терещенко, О. Ю. Курсенко [и др.] // Plant and Soil Science. - 2021. - Vol. 12. № 3. - С. 111-117
УДК
РУБ 05
Рубрики: Екологія--Екологія землекористування
Кл.слова (ненормированные):
ксенобітики -- похідні бензімідазолу -- аналінопіромідину -- біпириділію -- екстракти -- рослинні витяжки


Доп.точки доступа:
Курсенко, О. Ю.; Хижан, О. І.; Бобунов, О. Ю.; Ковшун, Л. О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)